Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kiss István indította 5 éve
Az őszibarackosok legveszedelmesebb betegsége a tafrinás levélfodrosodás.
Ez a betegség okozza a legnagyobb problémát minden évben. Súlyos károkat a hűvös, csapadékos időben tud okozni, ugyanis ez kedvez a felszaporodásához. Az őszibarackon kívül a mandulát és az utóbbi években a szilvát is megtámadja.
Hozzászólások eddig: 2
Kiss István üzente 5 éve
A gomba a fertőzött fa fás részein telel át, és rügypattanástól május elejéig fertőz 4- 14 °C közötti léghőmérsékletnél. Járványszerű kártételére nedves időjárás után számíthatunk: a tartósan csapadékos, ködös, magas páratartalmú időszakok kedveznek a kórokozó felszaporodásának.
Kiss István üzente 5 éve
A kémiai védekezés mellett különböző fajták érzékenységének is nagy jelentősége van. A sárgahúsú közép, illetve kései érésű fajták és a nektarinok a legérzékenyebbek. A fehérhúsúak jobban ellenállnak a tafrinának, fertőződésük esetén a betegség csak ritkán okoz nagyobb lombveszteséget.
Kiss István 13 órája új blogbejegyzést írt: Analfabéták...
Kiss István 13 órája új blogbejegyzést írt: Élelmezési világnap
Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Fehér akác
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Kincstári tájékoztatás
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Erdők hete
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: A fuzáriumgomba
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás