Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Cseresznyefát hazánk minden gyümölcstermő vidékén, kertekben, szőlők között egyaránt találunk. Ültetvényben gazdaságosan csak a számára alkalmas termőhelyi körülmények között termeszthető. Jó termőhelyei a kedvező talajadottságú, meleg domboldalak, lankás területek. Különösen a talaj levegőtlenségére érzékeny, így a nagyon kötött talajokat, a pangó talajvizet a telepítésnél kerülni kell. A cseresznye Magyarországon is az egyik legkedveltebb kora nyári gyümölcs. Leginkább nyersen fogyasztják, de süteményekbe is bele lehet dolgozni, levest, és mint szinte minden cukros gyümölcsből, bort és pálinkát is lehet belőle készíteni. Hűtve két-három napig, ideális páratartalom mellett egy hétig tárolható, a szárával együtt. Jól bírja a mélyhűtést, az értékes vitaminjait is megőrzi, magozva természetesen kevesebb helyet foglal. Befőzéssel is tartósítható, de vitaminjainak nagy részét elveszti.
|
|
M Imre írta 2 napja a(z) Közérdekű fórumtémában:
A Paksi Atomerőmű a jelen rendeletek szerint akár 32 ...
Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Őznász...
M Imre 1 hete új blogbejegyzést írt: Növényi alapú főzés gyerekekkel – már két online alkalom is tartós változást hozhat
M Imre írta 2 hete a(z) Európai Év Fája blogbejegyzéshez:
Milyen módon támadja a gomba a fákat? Szabó József ...
M Imre írta 3 hete a(z) Európai Év Fája blogbejegyzéshez:
Hat év alatt 20 millió eurót oszthat szét az újrainduló ...
Kiss István 4 hete új blogbejegyzést írt: Kakukkfű
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cseresznye
Drága a cseresznye
Alma...
Tafrina...