Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A levelét és a gyökerét használják.
A gyökerét 3-4 éves bokrok kiásásával nyerik. Zellerre emlékeztető ízű. Leveleivel sülteket, leveseket ízesítenek.
Lereszelt nyers gyökerét salátákba teszik, savanyítják. Magját
péksüteményekre szórják.1 méter magas és 50 cm széles. Az évelőágy
közepén is állhat. Leveleinek erős íze van, ezért keveset használunk
belőle. Száraz termőhelyen a nyár végére behúzódik.
A gyökereket a második, harmadik év végén ássuk ki.
A megtiszított gyökereket arasznyi nagyságúra vagdaljuk és hosszában
két, három részre hasítjuk.Már az ókorban és a középkorban is kedvelt
fűszer volt.
Leveleivel sülteket, leveseket ízesítenek.
Gyökere jellemzően erős, zellerre emlékeztető, fűszeres illatú.
Teája nagyon jó gyomorerősítő, emésztést serkentő, vízelhajtó.
|
|
Kiss István 3 napja új blogbejegyzést írt: Pasztinák
Kiss István 3 napja új blogbejegyzést írt: A gombafajok kihalása
Kiss István 5 napja új blogbejegyzést írt: Álmoskönyv 4.
Kiss István 6 napja új blogbejegyzést írt: P G R
Kiss István 6 napja új blogbejegyzést írt: AVHGA
jacky konaaaaa írta 1 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
reference material https://tossman-toto.com/ ...
jacky konaaaaa írta 1 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
카이소 https://caisonwes.com/ Thank you so much for the...
jacky konaaaaa írta 1 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
check here https://totosidae. com "Interesting topic...
jacky konaaaaa írta 1 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
토토홀리 https://www.fenamad. org "Thanks for a ...
jacky konaaaaa írta 1 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
This is a truly good site post. Not too many people would ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mikrozöldség...
Lombtrágyázás...
Juhfark...
Articsóka...