Agrárium: A fekete fokhagyma

Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 2084 db
  • Videók - 568 db
  • Blogbejegyzések - 1243 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 918 db

Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 2084 db
  • Videók - 568 db
  • Blogbejegyzések - 1243 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 918 db

Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 2084 db
  • Videók - 568 db
  • Blogbejegyzések - 1243 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 918 db

Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 2084 db
  • Videók - 568 db
  • Blogbejegyzések - 1243 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 918 db

Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A fekete fokhagymát természetes eljárással, fermentálással kezelik. Az érlelési folyamat akár több hónapig is eltarthat. Az erjedéshez megfelelő páratartalom és magas hőmérséklet szükségeltetik. A fermentálás során a fokhagyma belseje megfeketedik a melanoidin miatt; illata pedig egészen enyhévé válik. A fekete fokhagyma antioxidáns tartalma tízszer, kalcium tartalma pedig hétszer több mint a fokhagymáé. Csökkenti a fáradtságot és az édesség utáni vágyat, javítja az erőnlétet. Vértisztító hatású, segíthet megelőzni a szívbetegséget, illetve szerepet játszhat a koleszterinszint helyreállításában is. A fekete fokhagyma áldásos hatásait Ázsiában már régóta ismerik, de az USA-ban és az Egyesült Királyságban is különösen népszerűvé vált az utóbbi időkben. Már létezik olyan magyarországi étterem, ahol használják édeskés íze miatt.
Gondolkodjunk együtt! Ismerje meg az Agrárium Klub tevékenységét. http://agrarpraktikum.network.hu/

Címkék: fermentálás fokhagyma íz

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kiss István 1 órája új blogbejegyzést írt: Ökológiai gazdálkodás

Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Genetikai erőforrás pályázat

Kiss István 2 hete új képet töltött fel:

Kukorica_ar_2190784_4637_s

Kiss István 2 hete új képet töltött fel:

Kenyerfogyasztas-003_2190783_4089_s

Kiss István 2 hete új képet töltött fel:

Globalis_allattenyesztes2016-005_2190782_8957_s

Kiss István 2 hete új képet töltött fel:

Energiatermeles-002_2190653_1157_s

Kiss István 2 hete új képet töltött fel:

Eletkor-001_2190652_2949_s

Kiss István 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Kerekdomb

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu