Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az európai gombatermesztés olyan stratégiai mezőgazdasági ágazat, amely a hagyományt és az innovációt ötvözi. Évi mintegy egymillió tonnás termelésével ez a mezőgazdasági ágazat több ezer gazdálkodó számára fontos bevételi forrást jelent, miközben egészséges és fenntartható élelmiszerterméket biztosít. Az európai gombatermesztés stabil és 2025-re várhatóan 1 040 200 tonna termelést fog elérni. Lengyelország és Hollandia a fő termelők, amelyek a teljes mennyiség több mint 70%-át adják. Az ágazat főként az Agaricus (csiperke) fajtákra összpontosít, amelyet ellenőrzött környezetben termesztenek, ami garantálja a magas színvonalat, bár a Pleurotus (laskagomba) termelése is növekszik. Olaszországban a Cardoncello, a Pioppino és a Shiitake fajták ma már folyamatosan elérhetők a piacokon és a nagy kiskereskedelmi láncokban. A termelés mintegy kétharmadát a friss piacra szánják, míg a fennmaradó részt feldolgozzák.
|
|
Kiss István 1 napja új blogbejegyzést írt: Kakukkfű
M Imre írta 1 hete a(z) Víz világnap blogbejegyzéshez:
2023-ban az akkumulátorgyárak által generált parlamenti vitán...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A gombafajok kihalása
A gombák világa
Gombaismeret...
Gyümölcsszezon