Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. Az idei tematikák összeállításánál a NAK arra is törekedett, hogy a tagi igényekhez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítse a programjait.
A tavaszi félévre tervezett események időpontja: 2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul
2019. május 10-11. - Haladó csoport
Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari
szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490
50 80-as telefonszámon.
|
|
Kiss István 3 napja új blogbejegyzést írt: OMÉK...
Kiss István 5 napja új blogbejegyzést írt: Szarvasbőgés
Kiss István 5 napja új blogbejegyzést írt: Disznövényadó...
M Imre írta 1 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
És még a Klubrádió is kitette a péntek reggeli interjút, amit két...
M Imre írta 3 hete a(z) Képes lehet egy ország népessége csak hazai élelmiszerekből megélni? Itt a válasz blogbejegyzéshez:
MUTI, MIT TERMELSZ! KISKERTI ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
TÉSZ-ek működése
A kertészeti ágazat jelentősége
Pasztinák
Pasztinák