Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. Az idei tematikák összeállításánál a NAK arra is törekedett, hogy a tagi igényekhez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítse a programjait.
A tavaszi félévre tervezett események időpontja: 2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul
2019. május 10-11. - Haladó csoport
Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari
szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490
50 80-as telefonszámon.
|
|
|
M Imre írta 11 órája a(z) Közérdekű fórumtémában:
A Have I been pwned? oldal segítségével megnézhetjük, ...
Kiss István 3 napja új blogbejegyzést írt: Legokosabb ember...
M Imre írta 2 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
Ha a mosókonyhában a mosómaci mellett feltűnik egy ...
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: Analfabéták...
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: Élelmezési világnap
Kiss István 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Fehér akác
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
TÉSZ-ek működése
A kertészeti ágazat jelentősége
Pasztinák
Pasztinák