Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Világviszonylatban
több mint 200 növényfajt tartanak zöldségnövényként
számon. Európában valamivel több mint 40 a termesztésben lévő
zöldségfajok száma, Magyarországon is 40–42. A zöldségnövény fogalmát
nem lehet pontosan körülhatárolni. A 40–42 faj biológiai sajátossága,
beltartalmi értéke eltérő, felhasználásuk is nagyon változó, A
zöldségfélék az emberi táplálkozásban nemcsak biológiai energiaforrást
jelentenek, hanem az emberi szervezet számára kis energiafelvétel
mellett sok biológiailag értékes tápanyagot is. Fogyaszthatók nyersen,
sütve, főzve, párolva, önmagukban vagy más zöldségfélékkel, egyéb
élelmiszerekkel együtt, így sokféle elkészítési módot kínálnak.
|
|
Kiss István 2 napja új blogbejegyzést írt: Szőlészet-borászat
Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Hungarikumok...
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Az Év fája
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: Pasztinák
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: Ősgabonák...
Kiss István 4 hete új blogbejegyzést írt: A kutya
Kiss István 4 hete új blogbejegyzést írt: A ló testbeszéde
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Zöldségtermesztés Magyarországon
Kutatók Éjszakája
Szántóterületek ára...
Cukkini...