Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kiss István indította 3 éve
A jelenlegi tudományos megállítások összegzése alapján az élelmiszeripari adalékanyagok szigorúan szabályozott élelmiszer-összetevők, amelyek fegyelmezett élelmiszer-előállítói gyakorlat és kiegyensúlyozott, egyoldalú táplálkozástól tartózkodó élelmiszer-fogyasztás mellett egészségügyi kockázatot nem jelentenek.
Hozzászólások eddig: 1
Kiss István üzente 3 éve
Az Európában boltokba kerülő élelmiszerek majdnem fele szennyezett valamilyen vegyszerrel. Az európai élelmiszerek 47 százaléka szennyezett valamilyen növényvédőszer-maradvánnyal. Aggasztó, hogy a vizsgált élelmiszerek 28 százalékában többféle vegyszer maradványait is kimutatták. A többszörösen szennyezett termékek rangsorát a banán vezeti, utána a szőlő és a paprika áll a sorban.
Kiss István 6 napja új blogbejegyzést írt: Virágos verseny
Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Ökológiai gazdálkodás
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Genetikai erőforrás pályázat
Kiss István 3 hete új képet töltött fel:
Kiss István 3 hete új képet töltött fel:
Kiss István 3 hete új képet töltött fel:
Kiss István 1 hónapja új képet töltött fel:
Kiss István 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás