Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kiss István indította 4 éve
A szintetikus tojás a természeteshez nagyon hasonlít, és tartalmazza az abban jelen lévő tápanyagokat, a koleszterin kivételével. Az amerikai San Francisco-ban működő JUST startup cég szintetikus tojást állított elő és hozott forgalomba. A termék létrehozásának titka abban rejlik, hogy az előállításhoz használt mungóbab fehérjéi, egyéb fehérjékkel keverve, a hevítés hatására a természetes tojáshoz hasonló termékké alakulnak át.
Hozzászólások eddig: 0
Kiss István 1 napja új blogbejegyzést írt: Fagykár...
Kiss István 1 napja új blogbejegyzést írt: Méhpusztulás...
Kiss István 3 napja új blogbejegyzést írt: A parlagfű
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Forralr bor...
Kiss István 4 hete új blogbejegyzést írt: TeSzedd
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás