Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Rucola - Eruca sativa L.
borsmustár, rukkola; arugula, rocket
Mediterrán növény. Apró termetű (20-25 cm), tősarjakkal terjedő és
növekvő; apró, sárgásfehér, keresztesvirágú; erős, kissé dióra
emlékeztető aromájú kétéves, de fagyérzékeny növény. Sötétzöld, erősen
szeldelt leveleit főként a meleg időszakban hozza. Leveleit saláták,
levesek és tészták ízesítéséhez használhatjuk, vagy önmagában is lehet
salátaalap natúr salátáknál. Markáns íze miatt kis mennyiségben érdemes
használni. Homokos, meszes, száraz talajba ültessük. Növekedése ezeken e
helyeken a legszebb. Lakásban a legnaposabb és meleg helyre állítsuk és
mérsékelten öntözzük. Mivel ezek a növények általában apró levelűek az
egész hajtásrészt használjuk fel fűszerezéshez, egészben vagy apróra
vágva.
|
|
Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Hungarikumok...
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Az Év fája
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Pasztinák
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: Ősgabonák...
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: A kutya
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: A ló testbeszéde
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Rucola - borsmustár
Körömvirág...
Forralt bor...
Articsóka...