Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a AGRÁRIUM KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kiss István
AGRÁRIUM KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Másodjára is felmérés készül az élelmiszervásárlási és élelmiszerfogyasztási szokásokról - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel kedden.
A
Nébih arra kérte az embereket, hogy segítsék a kutatást a kérdések
megválaszolásával. A kérdőív kitöltése nagyjából 15 percet vesz igénybe,
a felmérésben részt vevőknek anonimitást biztosítanak - jelezte a
hivatal.
A kutatás azt vizsgálja, hogy miként befolyásolja az
elhúzódó koronavírus-járvány az otthon tárolt élelmiszer mennyiségét,
hogy gazdálodnak az emberek a készletekkel, illetve hogyan változott az
életmódjuk.
Az első kutatás tavaly, a járvány megjelenését
követően készült el, amely 3000 kitöltő tapasztalatait összegezte. Az
akkori eredmények azt mutatták, hogy az emberek több élelmiszert
tartalékoltak otthon, és több időt töltöttek sütéssel-főzéssel, emellett
jobban odafigyeltek a konyhai higiéniára.
A kérdéssort a Nébih, a
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem
Intézet, valamint a TÉT Platform szakemberei állították össze -
tájékoztattak.
A kutatást a következő három hétben a https://portal.nebih.gov.hu/karantenkutatas oldalon érhetik el az érdeklődők. (F:mti)
|
|
Kiss István 5 napja új blogbejegyzést írt: Hungarikumok...
Kiss István 1 hete új blogbejegyzést írt: Az Év fája
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Pasztinák
Kiss István 2 hete új blogbejegyzést írt: Ősgabonák...
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: A kutya
Kiss István 3 hete új blogbejegyzést írt: A ló testbeszéde
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Nébih felügyeleti díj
KMÉ
Élelmiszer vállalkozások
Élelmiszeripar...